Sendcloud
Sendcloud is een alles-in-één oplossing voor het verwerken en verzenden van je bestellingen.

Migreren

Koppelen

Optimaliseren

Sendcloud is een toonaangevende leverancier van verzendoplossingen voor

e-commerce bedrijven. Sendcloud heeft zich sinds de oprichting in 2012 toegewijd aan het vereenvoudigen en stroomlijnen van het verzendproces voor duizenden

e-commerce ondernemingen, en we zijn trots om hun innovatieve oplossingen met onze klanten te delen.

Over Sendcloud

Sendcloud werd opgericht door een groep vrienden die uit eerste hand de uitdagingen en frustraties van logistiek beheer voor e-commerce bedrijven begrepen. Ze wilden een oplossing creëren die het verzendproces efficiënter en kosteneffectiever zou maken. Sindsdien heeft Sendcloud een indrukwekkende reis afgelegd en is het uitgegroeid tot een partner voor meer dan 23.000 e-commerce bedrijven. Sendcloud streeft ernaar om bedrijven tijd, geld en moeite te besparen op hun meest kritieke logistieke processen. Ze bieden een scala aan oplossingen die e-commerce ondernemingen in staat stellen om hun verzendproces te optimaliseren en te verbeteren.


Hoe werkt het?

Sendcloud maakt het verzendproces voor e-commerce bedrijven eenvoudig en efficiënt. Hier is hoe het werkt in zes eenvoudige stappen:


Stap 1: Koppel je webshop

Stap 2: Activeer je favoriete vervoerders

Stap 3: Verhoog de conversie van je checkout

Stap 4: Bespaar tijd op elke order

Stap 5: Houd je klanten op de hoogte met unieke tracking

Stap 6: Bied een probleemloze retourervaring


Duxly is trots om samen te werken met Sendcloud om onze klanten te voorzien van geavanceerde verzendoplossingen die de efficiëntie, klanttevredenheid en groei van e-commerce bedrijven stimuleren. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om je logistieke processen te optimaliseren, dan is Sendcloud de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Duxly en Sendcloud samen kunnen werken om jouw e-commerce succes te vergroten!

Wil je toch nog even verder kijken?  
Weten hoe wij jouw processen kunnen verbeteren?
Ga naar Homepage