Google Shopping
Met Google Shopping kun je gerichte lokale voorraadadvertenties uitvoeren of een promotie houden voor je best verkopende product.

Google Shopping wordt aangestuurd door twee platforms: Googles Ads en Google Merchant Center. Google Merchant Center is waar je productfeed leeft. Hier kun je het aanbod aanpassen en de productvermeldingen optimaliseren om meer verkoop te genereren en een groter deel van het marktaandeel in jouw branche te veroveren.

Over Google Shopping

Google Shopping is een onderdeel van Google dat online shoppers in staat stelt om producten te zoeken, vergelijken en direct vanuit de zoekresultaten te kopen. Het biedt e-commerce ondernemingen de mogelijkheid om hun producten te adverteren op de meest bezochte zoekmachine ter wereld, wat resulteert in grotere zichtbaarheid en verhoogde verkoopkansen.

Waarom Google Shopping?

Uitgebreide Zichtbaarheid: Bereik miljoenen potentiële klanten die actief op zoek zijn naar producten die jij aanbiedt.

Productvergelijking: Laat potentiële klanten jouw producten vergelijken met concurrenten, waardoor de kans op conversies toeneemt.

Eenvoudig Adverteren: Maak gebruik van de naadloze integratie met Google Ads om je producten te promoten en je advertentiebudget effectief te beheren.

Geoptimaliseerde Advertenties: Google Shopping-advertenties zijn visueel aantrekkelijk en voorzien van afbeeldingen en prijzen, waardoor ze opvallen in zoekresultaten.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw e-commerce business te laten groeien met Google Shopping, dan ben je bij Duxly aan het juiste adres. We hebben de expertise en ervaring om jouw online zichtbaarheid te vergroten en je producten aan de juiste doelgroep te presenteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Duxly en Google Shopping samen kunnen werken om jouw e-commerce succes te vergroten!


Wil je toch nog even verder kijken?  
Weten hoe wij jouw processen kunnen verbeteren?
Ga naar Homepage